Nanocups vs. magnetisch: wat te kiezen?

Nanocups voor glas vs. magnetisch voor metaal

Wil je weten of je de magnetic of nanocups variant van onze producten? Dit bericht bevat informatie over het verschil tussen PATboard's glas en magnetische agile tools .

Wij ontwikkelden onze innovatieve lijn van producten voor glas, omdat veel kantoren geen whiteboards hebben en veel glazen muren en ramen. Wij gebruiken een zeer innovatief backingmateriaal waardoor onze glasproducten jarenlang herbruikbaar zijn! Nanocups technologie maakt het mogelijk om PATboard producten te gebruiken op glas of elk ander glad oppervlak. Het werkt op alle niet-poreuze vlakke oppervlakken zoals glas, ramen, deuren, whiteboards enzovoort. 

En alleen de achterkant is anders. De beschrijfbaar zijde van de kaarten is identiek voor magnetische en nanocups producten. Dit betekent dat beide producten uitwisbaar zijn met water en herschrijfbaar zijn, telkens weer opnieuw!

 

glasmagneet agile tools

Titel
voor glas
Herbruikbaar
Plakt aan alle 100% vlakke oppervlakten
Sticky backing (geen lijm!)
herschrijfbaar
Titel
voor metaal
Herbruikbaar
Hecht alleen op metalen oppervlakken
Magnetische achterzijde
herschrijfbaar